0368 730 313 0368 730 313
contact_24carate contact@24carate.ro

Blog Post

Cadou Aur

Cadouri sub formă de aur, o amintire de valoare

Aici găsiţi cadoul perfect sub formă de aur. Oamenii cu exigenţe ridicate apelează tot mai frecvent la cadouri sub formă de aur, pentru a dărui obiecte cu o valoare autentică. Pentru cei dragi este o adevărată bucurie să primească un cadou din aur, a cărui valoare este perpetuă şi durabilă.
Plachetele din aur sunt valori autentice

Plachetele de aur sunt disponibile în diferite mărimi şi, de aceea, sunt perfect adecvate pentru mici investiţii de valoare sau cadouri.

Vă oferim plachete din argint de la producătorul de renume internaţional Geiger Edelmetalle.
În comparaţie cu alte plachete din metale preţioase, plachetele din aur având puritatea 995/1000 nu sunt purtătoare de TVA. În plus, puteţi profita şi de costurile suplimentare scăzute (datorate procesului simplu de fabricare).
Avantajele dumneavoastră
•    Investiţie financiară cu valoare stabilă
•    Lipsa TVA-ului
•    Costuri suplimentare scăzute
•    Pentru persoanele dragi dumneavoastră: cadou sub formă de card cu plăcuţă din aur.

Aurul şi alte metale preţioase sunt cadouri cu valoare durabilă, devenind, astfel, alegerea cea mai potrivită pentru ocazii cum sunt botezul sau ziua de naştere. În plus: a dărui aur nu este nicidecum atât de scump cum presupun cei mai mulţi…
În societatea românească sunt sărbătorite evenimente cum sunt botezul, nunta, ziua de naştere etc. Pentru tineri, acestea momente reprezintă evenimentele cu totul speciale în viaţa lor. Este o frumoasă tradiţie ca rudele, prietenii şi naşii să facă un cadou la aceste ocazii – un cadou cu valoare durabilă.

Aurul este un cadou cu totul special
O asemenea prezenţă cu totul specială o au, cu precădere, metalele preţioase: aurul sau argintul. O plachetă din aur reprezintă un cadou cu valoare durabilă pentru momente deosebite. Mai mult: metalele preţioase deţin puteri simbolice. Aurul reprezintă statornicia, lumina şi înţelepciunea. Argintul simbolizează puritatea.

Metalele preţioase sunt caracterizate de stabilitatea valorii
Ce mai pledează pentru un cadou din aur sau argint cu ocazia unor momente speciale cum sunt botezul sau ziua de naştere: spre deosebire de un cadou în bani sau, să zicem, de o instalaţie muzicală stereo, metalele preţioase au stabilitate şi durabilitate. Aurul s-a dovedit în mod special ca o investiţie cu foarte mare stabilitate valorică, oferind în plus şansa unei creşteri a valorii.

Aurul şi argintul pot fi revândute rapid
Metalele preţioase pot fi vândute rapid dacă este necesar, spre deosebire de – să zicem – un certificat de economii pe termen fix. Cu precădere pentru tineri, o planificare a averii pe termen lung este puţin posibilă. În cazul nostru însă, dacă apare nevoia de bani pe termen scurt pentru o investiţie, metalele preţioase pot fi vândute rapid şi fără complicaţii.

Aurul nu costă o avere
Îmi pot permite, de fapt, să fac un cadou atât de scump ca aurul? Multă lume îşi pune această întrebare. În realitate, metalele preţioase pot fi cumpărate şi cu sume mici. Există oferte pentru plachete din aur de 1 gram, care costă de multe ori sub 50 Euro (în funcţie de preţul curent la aurului), iar argintul se poate găsi la un preţ corespunzător mai scăzut.

Achiziţie de aur: necomplicat şi rapid
Spre deosebire de un instrument de economisire bancară, achiziţia de aur sau argint este extrem de simplă; spre exemplu, nu sunt necesare niciun fel de acte sau date pentru a fi depuse la bancă. De aceea, metalele preţioase se pretează excelent ca „daruri-surpriză“.

Related Posts

Pretul aurului
Scăderea preţului aurului continuă: ce e bine de ştiut

Vânzarea de metale preţioase merge mai departe, chiar şi în condiţiile scăderii preţului la

pret aur
Aur: motivele reale ale scăderii preţului

E ceva vreme de când preţul aurului dă bătăi de cap experţilor în materii

Hoti banca
Atenţie: contul dvs. va fi jefuit în curând

Contul dumneavoastră va fi jefuit în curând! Este avertismentul pe care îl lansează Günter Hannich,

Pretul aurului
Achiziţie plachete din argint , opţiunea justă de investiţie

Una dintre cele mai îndrăgite forme de investiţie în metale preţioase este investiţia în