0368 730 313 0368 730 313
contact_24carate contact@24carate.ro

Blog Post

Pretul aurului

Achiziţie plachete din argint , opţiunea justă de investiţie

Una dintre cele mai îndrăgite forme de investiţie în metale preţioase este investiţia în argint. Argintul este cel mai avantajos metal preţios în ce priveşte preţul. Datorită cursului său relativ scăzut în momentul de faţă, argintul are şi un foarte mare potenţial în ce priveşte creşterea valorii sale, oferind astfel micilor investitori, datorită preţului convenabil, un acces uşor în domeniul „investiţiei în metale preţioase“. Cele mai cunoscute forme de investiţie în argint sunt monedele şi plachetele. În plachete se poate investi chiar de la o cantitate de 10 grame. Mai sus de această valoare, putem spune ca aproape nu există limită. Puteţi achiziţiona acum plachete din argint cu masa absolută de 10 grame, 20 grame, 1 uncie (31,1 grame) şi 50 grame. Aşadar, sub formă de investiţie în argint, se poate găsi ceva pentru orice portmoneu. De asemenea, achiziţia de plachete funcţionează foarte simplu şi fără complicaţii. Diversele plachete din argint pot fi comandate prin internet rapid şi comod, de acasă, la magazinul nostru online. Achiziţia plachetelor din argint este, astfel, foarte simplă şi necomplicată.

Achiziţie plachete din argint: toate avantajele
Spre deosebire de monedele din argint, plachetele pot fi considerate ca pure investiţii de capital, deoarece ele sunt fabricate rar în ediţii limitate. Ca urmare, creşterea valorii unei plachete din argint este în cea mai mare măsură dependentă de cursul corespunzător al argintului la bursele de materii prime.
Potenţialul plachetelor din argint
În universul plachetelor puteţi deveni productiv foarte rapid, chiar dacă nu dispuneţi de sume importante pentru investire în argint. Datorită gamei largi de produse şi profesionalismului producătorilor, “aurul micului investitor“ deţine un foarte mare potenţial de creştere valorică, lucru care face ca decizia de investire în argint să nu fie deloc dificilă.

Plachete din argint
O perspectivă generală
Achiziţionaţi plachete din argint de la un ofertant de renume internaţional

Plachetele din argint sunt disponibile în diferite mărimi şi, de aceea, sunt perfect adecvate pentru mici investiţii de valoare sau cadouri.

Vă oferim plachete din argint de la producătorul de renume internaţional Geiger Edelmetalle.

Avantajele dumneavoastră
•    Investiţie financiară cu valoare stabilă
•    Costuri suplimentare reduse
•    Comanda se poate face online

Related Posts

Pretul aurului
Scăderea preţului aurului continuă: ce e bine de ştiut

Vânzarea de metale preţioase merge mai departe, chiar şi în condiţiile scăderii preţului la

pret aur
Aur: motivele reale ale scăderii preţului

E ceva vreme de când preţul aurului dă bătăi de cap experţilor în materii

Hoti banca
Atenţie: contul dvs. va fi jefuit în curând

Contul dumneavoastră va fi jefuit în curând! Este avertismentul pe care îl lansează Günter Hannich,

Cadou Aur
Cadouri sub formă de aur, o amintire de valoare

Aici găsiţi cadoul perfect sub formă de aur. Oamenii cu exigenţe ridicate apelează tot